MOHAMED EL MACHI i IGNASI CASTRO
Aquest taller es va fer el divendres 20 de desembre a les 12:00.
Consistia en fer canapès de diferents tipus, individualment. Els canapès eren els següents i amb ells, us oferim la recepta.
Canapè barqueta: Una llesca de motlle, sense crosta; escampeu una capa fina de maionesa, al mig poseu-hi la meitat d’un ou dur amb la part plana davall, feu-hi dos talls esbiaixats sense acabar de tallar-lo del tot; dins d’aquests talls s’hi col·loquen 2 rodanxes de salami.
Aquest taller es va fer el divendres 20 de desembre a les 12:00.
Consistia en fer canapès de diferents tipus, individualment. Els canapès eren els següents i amb ells, us oferim la recepta.
fotos: Patrícia Nadal
Canapè barqueta: Una llesca de motlle, sense crosta; escampeu una capa fina de maionesa, al mig poseu-hi la meitat d’un ou dur amb la part plana davall, feu-hi dos talls esbiaixats sense acabar de tallar-lo del tot; dins d’aquests talls s’hi col·loquen 2 rodanxes de salami.
Canapè estival: Una llesca de pa anglès o de motlle, sense crosta; escampeu-hi una capa fina de maionesa, poseu-hi a sobre un triangle de pernil dolç; als dos costats, formant piràmide , col·loqueu-hi dues puntes d’espàrrec, i al capdamunt mitja oliva.
Canapè rosette: Unteu el pa amb mantega mantega (el pa sense crosta), a sobre poseu-hi una rodanxa de salami, tallada fina, a la part de baix col·loqueu-hi un cogombre petit tallat en forma de ventall.
Canapè hawai: En una llesca de pa (com sempre sense crosta) untada amb mantega, en un angle, s’hi col·loca un rotlle de pernil dolç i, al costat, mitja tallada de pinya.
Canapè sobrassada: Es barreja amb mantega.
Canapè pernil dolç: Es talla a trossos ben petits i es barreja amb mantega.
Canapè tonyina: Ben esmicolada es barreja amb mantega; s’hi afegeixen unes gotes de suc de llimona.
Broquetes de fruita: Pela les mandarines i separa-les en grills, renta el raïm sota l’aigua de l’aixeta i eixuga’l pela els kiwis i talla’ls a grills. Pela els plàtans i talla’ls a rodanxes. Munta les broquetes alternant les diferents fruites.
Mini-Pinchitos: Un tros de pa muntat amb mantega, un dau de pernil dolç i un gra de raïm a sobre.
Mini-Pinchitos: Un tros de pa untat amb mantega, un tros de salsitxa de Frankfurt i mig cogombre amb vinagre.
Les
professores que van organitzar aquest taller van ser la Pilar
Juanola, la Marta Vallejo i dues persones de batxillerat.
Els
nois que van participar van tenir molt interès, es van divertir
molt; gràcies això van aconseguir fer casi tots els canapès.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir