ALEX MORENO
ABDEL BAGHOUZ
El 20 de desembre del 2013, l'últim dia de classe abans de les vacances de nadal, al nostre institut, el cap d'estudis, Joan Borràs i la professora de llengua catalana Anna Fuentes, cap a les dotze del matí van organitzar una xocolatada al menjador del centre.
Es van servir 300 gots de xocolata desfeta. L'institut va subvencionar els següents ingredients : 36 litres de llet i 7 quilograms de xocolata amb pols.
Ens va agradar a tots alumnes i professors i hi havia molt bon ambient entre tots; per cert,la xocolata calenta estava molt bona i el més curiós de la xocolatada era veure en Joan Borràs i l'Anna Fuentes amb davantals.
ABDEL BAGHOUZ
El 20 de desembre del 2013, l'últim dia de classe abans de les vacances de nadal, al nostre institut, el cap d'estudis, Joan Borràs i la professora de llengua catalana Anna Fuentes, cap a les dotze del matí van organitzar una xocolatada al menjador del centre.
Es van servir 300 gots de xocolata desfeta. L'institut va subvencionar els següents ingredients : 36 litres de llet i 7 quilograms de xocolata amb pols.
Ens va agradar a tots alumnes i professors i hi havia molt bon ambient entre tots; per cert,la xocolata calenta estava molt bona i el més curiós de la xocolatada era veure en Joan Borràs i l'Anna Fuentes amb davantals.
En Joan i l'Anna,els creadors de la xocolata
La Cristina Llombart, la Dolors Martín,
l'Elsa Anton i la Patrícia Nadal
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir