Simon Vullinghs & Pau Bertran
Nom: Espaguetis a la Simon
Ingredients: 1 quilo d’espaguetis, 3 tomàquets, 2 cebes, 150ml de salsa de tomàquet, 1 paquet de daus de bacó, 1 paquet de formatge rallat, mig litre de aigua, 150 ml de crema de llet, oli, sal, pebre i una mini cullerada sucre.
Temps: 15 minuts
Estris: Espàtula, cassola, paella, ganivet.
Persones: 4
Nivell de dificultat: Ferran Adrià.
Procediments: Poseu aigua a la cassola i bulliu l’aigua. Mentre, talleu el tomàquet, la ceba i el pernil. Primer poseu el pernil i la ceba a la paella. Si l’aigua ja està bullint poseu-hi els espaguetis amb oli i sal. A la paella, hi poseu la ceba i el pernil; després de 5 min. aproximadament poseu el tomàquet. Quan els tomàquets ja estan fets poseu salsa de tomàquet, la crema de llet i una mini cullerada de sucre ( és el toc especial) a la paella. Quan els espaguetis ja estan fets traieu l’aigua de la cassola i poseu la salsa amb formatge rallat.
Ocasions : Dinar normal
Ja podeu gaudir dels espaguetis a la Simon!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir