JUDITH JOVÉ
Un dia a la tarda, la mare i jo vam decidir fer panellets, ja que no havíem fet mai.
Primer vam comprar tots els ingredients per fer la base : 250g d'ametlla crua mòlta , 200g de sucre, 150g de patates, la pell de ½ de llimona, margarina, farina i ous.
Quan vam estar a casa preparades per fer els panellets, vam començar.
Vam preparar el puré amb les patates calentes, i llavors ho vam deixar refredar, vam afegir sucre, l'ametlla mòlta i la pell de la llimona ratllada. En acabat, el vam remoure tot i llavors va estar llista per fer les formes dels panellets amb les mans.
Vam fer diferents classes de panellets: de pinyons, que els ingredients són 70g de pinyons i 1 ou. Panellets de coco, que porta 60 g de coco ratllat i el rovell de l'ou. I finalment vam fer panellets d'ametlla els ingredients són 80g de granet d'ametlla i la clara de l' ou.
Un cop fets tots els passos els vam posar al forn, uns 8-10 minuts amb una temperatura de 225-250 graus i després ja ens els podem menjar.
Els panellets, normalment es fan per Setmana Santa, però cadascú els pot fer quan vol.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir