Júlia Álvarez- 4rtA
El projecte Comenius
dura dos anys amb la fi de millorar el nivell d’anglès, posant-lo
en pràctica amb el projecte “I know what I eat”. Els
participants són un institut de Turquia, de França, de Polònia,
d’Itàlia i per últim un d’Espanya. La primera trobada es va fer
a França, on només els professors es van reunir per organitzar-ho.
La segona trobada ha estat a Espanya, on no només han viatjat
professors sinó també dos alumnes de Turquia, cinc de Polònia, sis
de França i quatre d’Itàlia que s’han allotjat a casa d’alumnes
de tercer i quart del Puig Cargol durant cinc dies.
Al centre s’han
fet diferents activitats, una benvinguda: Esmorzar pa amb tomàquet,
presentació de logos del projecte Comenius, murals de ceràmica i
diferents sortides: com al Museu de la Pesca, on vam realitzar un
taller de cuina, vam aprendre a fer fideua;a les masies de Calonge,
tot i que degut a la pluja, només vam poder visitar Mas Molla, on
ens van ensenyar el procés d’elaboració del vi; a Girona, on vam
fer una mica de ruta turística i vam visitar el Museu del Cinema i
també a Barcelona, on a part de visitar la ciutat, vam anar al Museu
de la Xocolata, on vam fer un taller de piruletes.
Aquesta experiència
ha beneficiat a tots camps, ja que hem pogut fer nous amics,
practicar l’anglès i el francès i hem conegut noves cultures.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir