Sarsuela de peix


ARIADNA FUENTES

INGREDIENTS (per 6 persones)
6 rodanxes de lluç
6 rodanxes de rap
250 grams de calamars
12 musclos
6 llagostins o gambes
2 decilitres d' oli
500 grams de tomàquets
200 grams de cebes
100 grams de farina
1 llimona
2 copes de conyac i xerès
3 grans d' all
1 branqueta de julivert
pebre blanc


PREPARACIÓ

Es neteja el peix, treuen la pell i las espines. Es tallen en filets i es sala deixant-lo 20 minuts. Després es talla el calamar a rodanxes d'un centímetre, es seca bé amb un tovalló i es fregeix juntament amb el peix en oli de gira-sol. Seguidament es tira la ceba finament ratllada. Quant està daurada se li afegeix el xerès o el conyac i l'all picat. Quan s'ha ofegat bé això, se li afegeix el tomàquet passat pel passapuré.
En el morter es xafa un altre gra d' all i es posa oli batent com si fos un allioli, seguidament es posa en la salsa amb un cullerot d'aigua calenta i el caldo dels musclos que s'obriran amb el vapor. Finalment, se separa la paella del foc i es posa una cullerada de farina per fer-la més espessa. Acte seguit se li posa sal i pebre blanc i es torna a posar al foc per afegir-li els musclos, gambes o llagostins i els calamars; 10 minuts després se li afegeix la merla i el rap.
Aquesta és la meva recepta de cuina espero que us agradi.

BON PROFIT!!!!!

Comentaris