MARCEL RUEDA
Ingredients per a 3
persones:
- 2 cebes grans.
- 4 patates mitjanes
- ½ pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Sal al gust
- Oli de oliva o de gira-sol
- 100g de farina de cigró
- Aigua
Posem una paella a foc
lent, amb una mica d'oli. Tallem la ceba a trossos molt petits. A
continuació, la avoquem a la paella. Mentre es va fent, comencem a
tallar el pebrot i les patates. Posem una altre paella al foc amb
molt d'oli, per fregir-les. Quan la ceba és de color daurat, hi
afegim el pebrot i un polsim de sal.
Retirem les paelles del
foc i barregem les patates amb el sofregit. En un vol hi avoquem una
mica d'aigua i 100g de farina de cigró, ho batem com si fossin ous.
En el moment que ja hem acabat de batre, barregem el sofregit, amb
patates, amb la farina de cigró líquida. Agafem una altra paella i
hi posem la mescla. Quan estigui feta per la part de abaix girem i
fem la part de dalt.
Aquí podeu veure la magnífica truita sense ou!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir