ASHLEY LEÓN I MIRIAM ROMERO
El passat 23 de desembre, a l'hora de l'esbarjo, en el menjador, van fer una xocolatada per a 400 persones. Ho ha finançat l'institu; en total es van gastar aproximadament 60 €. Es van encarregar en Joan Borràs i en Ferran Marjanedes, voluntaris de l'equip docent, amb uns quants alumnes de 4rt.
En Ferran va ser l'encarregat de fer la xocolata i per fer-la va utilitzar llet, xocolata amb pols i sucre.
L' Elsa va portar la cassola i en Quim els gots.
Els alumnes de 4rt també van ajudar a preparar-la i a repartir-la a tothom per les classes.
Pocs de la majoria d' alumnes van repetir,en Ferran va pensar que sobraria una mica però es va acabar de seguida.
A la cassola hi va haver una petita vitroceràmica, i així es mantenia calenta,tot i que s'havia de remenar amb el cullerot a moments.
Al principi la xocolata els quedava líquida,perquè no bullia prou, després va començar a bullir,i finalment els va quedar molt bona.
En Ferran va ser l'encarregat de fer la xocolata i per fer-la va utilitzar llet, xocolata amb pols i sucre.
L' Elsa va portar la cassola i en Quim els gots.
Els alumnes de 4rt també van ajudar a preparar-la i a repartir-la a tothom per les classes.
Pocs de la majoria d' alumnes van repetir,en Ferran va pensar que sobraria una mica però es va acabar de seguida.
A la cassola hi va haver una petita vitroceràmica, i així es mantenia calenta,tot i que s'havia de remenar amb el cullerot a moments.
Al principi la xocolata els quedava líquida,perquè no bullia prou, després va començar a bullir,i finalment els va quedar molt bona.
Alumnes de 4rt repartint la xocolata.
Remanant la xocolata.
Els voluntaris de l'equip docent.
Ajudants de 4rt amb en Ferran Marjanedas.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir