Acontinuació us explicarem com es fa aquest deliciós pastís.
INGREDIENTS:
- 200 g de Galetes tipus ''Maria''
- 100 g de Mantega
- 30 g de Farina
- Extracte de vainilla al gust
- 200 ml de Nata agra
- Una pela de llimona ratllada
- Suc de mitja llimona
- 900 g de formatge fresc
- 330 g de sucre
-100 ml de llet
- Melmelada de fruits del bosc al gust
- 4 ous
- Un pessic de sal
IMPORTANT!!
- Cal ser pacient amb el temps que requereix el nostre postre.
- Engeguem el forn a 175 ºC, abans de començar la preparació del nostre pastís.
- Recomanem treballar amb tots els ingredients a temperatura ambient, ja que és més fàcil manipular-los.
- Utilitzem un motlle i bol grossos.
ELABORACIÓ:
Per a la base:
1. Triturem les galetes Maria
2. Desfem la mantega i la barregem amb les galetes triturades
3. Amb la barreja de les galetes triturades i la mantega fosa, forrem el fons del motlle.
Un cop acabat ho reservem a la nevera
Per al farcit:
1. Barregem els 900g de crema de formatge amb els 330g de sucre, la pell de llimona ratllada i el suc de mitja llimona.
2. Després afegim a la massa els ous d’un en un, la crema agra, la farina, l’extracte de vainilla i la llet.
3. A continuació aboquem la massa al motlle.
4. Finalment posem el pastís al forn, ja escalfat 175ºC, durant una hora. Passat aquest temps, apaguem el forn i deixem el pastís reposar dins durant tres més.
Abans de servir-lo:
Sobre el farcit hi aboquem la melmelada de fruits del bosc, al gust.
ESPEREM QUE GAUDIU D'AQUESTA RECEPTA I POGUEU FER-LA EN MOLTES OCASIONS ESPECIALS!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir