LAURA GIL I HELENA GARRIDO
Ingredients magdalena:
*2 ous
* 140g de farina.
* 115g de sucre.
* 120g de mantega.
* 50g de cacao en pols.
* 20g de llevat.
* 70 ml de llet.
* 5 galetes Oreo triturades (grans)
* Galetes Oreo petites.
Ingredients Buttercream:
*Galetes oreo, 25-30
*Mantega, 160 grams
*Sucre glass, 155 grams
Preparació magdalena;
Primer de tot preparem el forn a 180ºC perquè es vagi escalfant.
Agafem un bol, on farem la mescla. Per començar hi fiquem la farina i el llevat tamisats, les 5 galetes Oreo ratllades i ho hem de batre tot bé. A continuació fiquem la llet, ho batem a velocitat baixa fins que la mescla quedi compacta.
En altre bol, mesclem la mantega amb el sucre. Ho mesclem bé fins que quedi una massa cremosa. Seguidament anem afegint els ous un a un i sense deixar de batir.
Afegim la massa del primer bol (la farina, el llevat, la llet…), a la massa del segon bol, i ho mesclem tot fins que quedi una massa homogènia.
Preparem la safata del forn amb els motllos, ho fiquem al forn i a 15/20 minuts, quan ja estiguin freds podrem començar a decorar.
Preparació buttercream;
Per preparar la buttercream hem d’afegir la mantega, el sucre glass i les galetes Oreo i ho mesclem. Després en una màniga pastissera hi aboquem la massa de la buttercream. Decorem els cupcakes i a sobre, si volem, hi posem una galeta petita d’Oreo.
I ja tenim els nostres cupcakes d’Oreo fets!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir