LUNA NIETO I RAJAE SOUITOU
Com cada any al Puig Cargol, fem una xocolatada abans de Nadal.
Com cada any al Puig Cargol, fem una xocolatada abans de Nadal.
Aquest 2016, s’han fet dos patis i la xocolatada es va fer al primer d’ells.
Hem de dir que ha sigut un gran èxit, perquè aquest any, hi ha hagut una gran quantitat d’alumnes esperant el seu got amb xocolata, encara que és veritat que hem preguntat a alguns alumnes, i la majoria van dir que aquest any la trobaven massa espesa.
Però nosaltres estem contents, perquè considerem que és com una mena de tradició de l’institut fer aquesta xocolata l’últim dia de classe abans de Nadal.
Hem de dir que ha sigut un gran èxit, perquè aquest any, hi ha hagut una gran quantitat d’alumnes esperant el seu got amb xocolata, encara que és veritat que hem preguntat a alguns alumnes, i la majoria van dir que aquest any la trobaven massa espesa.
Però nosaltres estem contents, perquè considerem que és com una mena de tradició de l’institut fer aquesta xocolata l’últim dia de classe abans de Nadal.
Imatge d'alguns professors preparant la xocolata
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir