Macarrons a la carbonara

JÚLIA ARBAT


Ingredients:

Macarrons
Bacó a trossos
Xampinyons sencers o tallats
Barreja de llet i nata per cuinar
Julivert
Sal
Formatge parmesà ratllat

Procediment:
-Per preparar la pasta, el bacó i els xampinyons:
Cuina el bacó en una paella gran a foc mitjà fins que estigui cruixent. treu el bacó i posa’l sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.

Afegeix els xampinyons a la paella i daura'ls. Retira els xampinyons i posa’ls sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.

Escalfa aigua amb sal en una altra olla a foc alt. Quan l'aigua bulli, afegeix la pasta, remenant perquè no s'enganxi. Bull durant 7 minuts. Quan estigui llesta, escorre-la i posa-la en un recipient.

Per preparar la barreja de nata:

Afegeix la nata, la mantega, el julivert i una mica de sal a la paella
Cuina i remou a foc mitjà fins que la mantega es fongui.
Afegeix la pasta cuita a la barreja de crema i remou.
Afegeix el bacó fregit, els xampinyons i el formatge parmesà i remou suaument fins que quedi tot barrejat.


Serveix-ho en un plat i BON PROFIT!

Aquí teniu els meus macarrons a la carbonara

Comentaris