IMAN LAMKADMI
Ingredients:
1 terrina de formatge (Philadelphia)
3 ous
3 iogurts (2 de llimona i 1 de natural)
6 o 7 culleres de sucre
3 cullerades de Maizena
Preparació:
Barregeu els ous amb el sucre. Quant estiguin ben barrejats, afegiu la terrina de formatge, els 3 iogurts i la Maizena i passeu-ho per la batedora.
A continuació poseu-ho en un motlle folrat amb un paper sulfrat i enforneu-ho 45 min a 150-170ºC.
Finalment ho traieu del forn i el deixeu refredar.
Ingredients:
1 terrina de formatge (Philadelphia)
3 ous
3 iogurts (2 de llimona i 1 de natural)
6 o 7 culleres de sucre
3 cullerades de Maizena
Preparació:
Barregeu els ous amb el sucre. Quant estiguin ben barrejats, afegiu la terrina de formatge, els 3 iogurts i la Maizena i passeu-ho per la batedora.
A continuació poseu-ho en un motlle folrat amb un paper sulfrat i enforneu-ho 45 min a 150-170ºC.
Finalment ho traieu del forn i el deixeu refredar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir