JOSÉ LUÍS MARTÍN, ARNAU MORENO
Ingredients:
-300 gr de pit de pollastre
-100 gr de ceba
-125 gr de pebrot
-Un trosset de gingebre
-All (1 gra)
-Maizena
-Salsa de soja
-120 gr de pinya
-1 ou
Ingredients per a la salsa:
-60 gr ketchup
-150ml d’Aigua
-2 cullerades de vinagre d’arròs (o vinagre de vi blanc)
-2 cullerades de salsa de soja
-2 cullerades de sucre
-1 cullerada de sal
Procediment per preparar-ho:
Ingredients:
-300 gr de pit de pollastre
-100 gr de ceba
-125 gr de pebrot
-Un trosset de gingebre
-All (1 gra)
-Maizena
-Salsa de soja
-120 gr de pinya
-1 ou
Ingredients per a la salsa:
-60 gr ketchup
-150ml d’Aigua
-2 cullerades de vinagre d’arròs (o vinagre de vi blanc)
-2 cullerades de salsa de soja
-2 cullerades de sucre
-1 cullerada de sal
Procediment per preparar-ho:
1- Per preparar la salsa, en una paella escalfem l'aigua, el ketchup, la salsa de soja, el vinagre, el sucre, la sal i ho remenem tot bé. Quan redueixi una mica, reservem la salsa per a després.
2- Piquem l'all i el gingebre, tallem la ceba i el pebrot a daus, i el pollastre el tallem a trossos grans.
3- Per marinar el pollastre, barregem en un bol el pollastre, la salsa de soja, el vi xinès (o vinagre de vi blanc), l'ou i ho barregem tot bé, per arrabessar finalment amb una bona quantitat de Maizena.
4- Fregim els trossos de pollastre en una bona quantitat d'oli vegetal a foc alt i quan estiguin ben daurats, els traiem a un paper absorbent, per eliminar l’excés d’oli.
5- En una paella amb un rajolí d'oli vegetal, fregim l'all i el gingebre. Quan comencin a fer bona olor, afegim el pebrot, la ceba i saltegem tot durant un parell de minuts.
6- Després afegim la pinya i saltegem un minut més.
7- Incorporem la salsa que hem preparat abans i una mica de maizena dissolta en aigua perquè espesseixi una mica.
8- Afegim el pollastre, barregem tot bé i ja està preparat per servir.
El nostre pollastre
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir