Amateur


Pau Fort




Amateur és una pel·lícula nord-americana (EUA) produïda per l'empresa d’entreteniment Netflix. És una pel·lícula que es va estrenar el dia 6 d’abril. Aquesta pel·lícula només es troba disponible a Netflix.

El personatge principal es Terron Forte (Michael Rainey Jr.). Terron Forte és un noi de 15 anys que juga a l’equip de bàsquet de l’institut . Al començament de la pel·lícula Terron i l’equip del seu institut s’estan jugant el partit de la final del Campionat Estatal. El partit va molt empatat i, per culpa d’un mal llançament perden el partit. El positiu que s’emporta Terron Forte és que té més de 2 milions de visualitzacions a Youtube i que un agent de l’equip Liberty Union Prep el comença a seguir.

Aquest li ofereix una plaça en el seu equip de Philadelphia. Terron decideix acceptar l'oferta, i al dia següent posa rumb a Philadelphia. Allà viu amb els seus nous companys d’equip i estudia a l’Institut Bishop Anthony. Al començament de temporada li costa una mica adaptar-se , però ho aconsegueix. Finalment fan molt bona temporada i aconsegueixen arribar a la final estatal contra el Victory Country Day. Fan molt bona final, però els altres són superiors i aconsegueixen la victòria a l'últim segon.

A l'acabar el partit, Terron Forte sent una conversa entre el seu pare i el seu entrenador. Ell al sentir tot el que sentia, va decidir gravar-ho i ho va penjar a les xarxes socials. No va ser conscient del que estaven dient els dos, i això va fer que la Federació Americana de Basket inhabilités a Terron Forte i al seu entrenador. Ells dos lògicament van enfadar-se molt. Terron ja era una persona famosa, així que va començar a parlar amb diferents patrocinadors perquè els paguessin les seves despeses i de la seva família, a canvi de què ell portés les seves marques. Va planificar anar a jugar a la lliga professional d'un país Europeu, ja que la inhabilitació només servia per a Estats Units. Va aconseguir tots els patrocinadors i va marxar amb la seva família cap a Europa.

Comentaris