ACTIVITATS I PREMIS EN FRANCÈS

Durant el curs escolar, l'alumnat de francès ha realitzat diferents activitats dins i fora del centre: la celebració de La Chandeleur, amb un taller de crêpes; un intercanvi amb alumnes del Lycée Pierre Mendes de Vendée; la interpretació de cançons en francès a la festa de Sant Jordi del centre escolar;  l'assistència a la Conferència de l'escriptora francesa Lydie Salvayre dins els actes Calonge poble de llibres, entre altres.

L'alumnat de 4t d'ESO i de Batxibac de l'Institut Puig Cargol també ha participat al XXII Concurs de Traducció de francès de la Universitat Pompeu Fabra. 

L'alumna Mylène González ha estat una de les 10 finalistes de tot Catalunya de la categoria ESO. Els resultats es poden consultar a la pàgina web https://www.upf.edu/web/traduccio/concurs-de-traduccio de la Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra. El nom de les persones guanyadores es va fer públic durant l'acte de lliurament de premis, el passat divendres 20 de maig, a les 17.00 h, a l’auditori del campus del Poblenou (Roc Boronat, 138 – Barcelona).


 Martí Riera, Mylène Gonzalez, Laura Dias i Alba Muñoz (4t ESO B)


Alumnat de francès de 4t ESO

  

Acte de lliurament de premis de la Univesrersitat Pompeu Fabra. Auditori del campus del Poblenou (Barcelona)



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir