Moda a l'IES Puig Cargol



El passat dia 22 de desembre del 2009 es van fer tallers de nadal a l' IES Puig Cargol per celebrar l' últim dia de classe abans de les vacances de Nadal.

Per exemple, hi ha havia el taller de bijuteria que es va realitzar en el taller de tecnologia.

La Mònica Marull i la Lluïsa Ros, que eren les monitores del taller, van ensenyar com fer arracades, collarets i braçalets amb material reciclat (càpsules de Nespresso, fil d'acer, silicona, botons, llapis de colors, fils de llana...).
Concretament, per fer arracades de càpsules de Nespresso el procés era el següent: Tallaves el fil d'acer a la mida que volies l'arracada de llarg, s'havia de enroscar-lo per quan posessis la silicona entre les dues càpsules de Nespresso fos més gruixut i no es desenganxés amb facilitat i seguidament es posava la tanca i es cargolava de nou. Els colors disponibles de les càpsules eren: negre, vermell fosc, rosa, marró, verd fosc i verd clar.
També podies fer arracades de llapis. Els llapis ja estaven tallats amb un forat al mig per després passar-hi el fil d'acer mig i posar la tanca de l'arracada.
Va ser molt entretingut i molt divertit, fins i tot va haver-hi professores que van acabar amb algunes joies que van fer elles mateixes o bé els van regalar els mateixos alumnes.

Andrea Rodríguez, 3r A


Aquí podem veure algunes professores lluint les creacions

Comentaris