Llibres recomanats

A continuació els llibres següents són els mes llegits pels joves.

Crepúsculo: Stephenie Meyer

Quan Isabella Swan es muda a Forks, una petita localitat de l'estat de Washington en la qual mai deixa de ploure, pensa que és el més avorrit que li podia haver passat a la vida. Però la seva vida dóna un gir excitant i aterridor una vegada que es troba amb el misteriós i seductor Edward Cullen. Fins aquell moment, Edward se les ha arreglat per mantenir en secret la seva identitat vampírica, però ara ningú es troba fora de perill, i sobretot Isabella, la persona a qui més vol Edward ...

Aquesta història ens ha agradat molt ja que va d'acció i d'amor sobre un vampir i una humana.

Tengo ganas de ti: Federico Moccia

Després de passar dos anys a Nova York, Step torna a Roma. El record de Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Aviat s'adona que les coses han canviat i que a poc a poc haurà de reconstruir la seva vida de nou a Itàlia: fer nous amics, aconseguir una feina, començar una nova vida ... Quan coneix a Gin, una noia alegre i preciosa, sembla que podrà enamorar-se de nou. Però no és fàcil oblidar Babi, i quan la veu per primera vegada sent com tot el seu món trontolla ... És possible reviure la màgia del primer amor?

Pensem que són moltes les històries d'aquest llibre que no et deixen indiferent. És molt bo.

Tres es massa: Màrius Serra i Roig

¿Mai no t'has enamorat d’un profe? Segur que alguna vegada t'ha semblat que et mirava fixament als ulls. ¿I si resulta que a ell també ti agrades? ¿T’imagines que fos veritat? ¿Què series capaz de fer? L’Emma haurà de passar pel damunt de la seva germana bessona per cridar l’atenció det seu profe d’anglès. I és que, en qüestions d’amor, tres és massa.

Ens ha cridat molt l'atenció els conflictes que poden arribar a tenir dues germanes per un noi, i més encara si és un ''profe''.

El diari lila de la Carlota: Gemma Lienas

Aquest llibre és una novel·la.
És l’aniversari de la Carlota i la seva àvia li regala un diari de color lila, ella al principi diu que no vol escriure un diari però l’àvia li dóna una idea, li diu que no sigui un diari personal, que escrigui segons el feminisme.
La idea de l’àvia li agrada. A mesura que va mirant el seu entorn veu que en moltes coses els homes hi tenen més importància que les dones.
A ella això no li sembla bé i ho va escrivint tot en el seu diari.
L’àvia a vegades li envia correus electrònics amb cartes de noies d’altres països que expliquen com és de dura la seva vida sent una noia.
Al final la Carlota i una amiga seva tenen la idea de que podrien enviar el diari a l’editorial per a veure si l’agafaven i en feien un llibre.

Ens ha agradat la reivindicació que hi ha en aquest llibre sobre els drets de la dona i la igualtat entre gèneres.

LIDIA DURAN & AMANDA MORA 3A


Comentaris