Apunta't a la diversió!

La setmana del 22 al 26 de febrer, van passar una enquesta als alumnes de tercer
d' ESO fins als alumnes de segon de Batxillerat.

Amb l'objectiu que donem noves propostes per millorar l'espai jove, ja que el traspassen al centre del poble de Calonge, on es podran fer diverses activitats a altres espais de Calonge i a Sant Antoni.

L'enquesta ens proposava que enumeréssim activitats que ens agradaria fer, quins llocs ens agraden del poble, i els que no ens agraden. Si tinguéssim l'Espai Jove què hi faríem allà, els horaris que ens anirien bé per anar-hi,etc.

Peró no només es faran activitats divertides en aquest Espai Jove, sinó que també ens ajudaran, ens donaran informació sobre qualsevol dubte que tinguem sobre l'alimentació, drogues, sexe...

El follet de l'imprès de l'enquesta era molt cridaner d'un blau molt fort, amb un eslògan de lletres taronges i amb un dibuix d'un casset tatxat que significava un canvi, una millora, una renovació del centre.

Estem molt contents ja que per fi podrem gaudir d'un espai en bones condicions i amb activitats innovadores, que ens faran passar una bona estona, ja que el centre jove que tenim ara no està en gaires bones condicions i està allunyat del centre del poble.

NATALIA ALFAYA


Comentaris