Els nous premis literaris de Sant Jordi


El dia 23 d'abril va ser el dia de Sant Jordi, i alguns del alumnes de l'institut van fer uns poemes i narracions, i alguns van obtenir premi gràcies al seu gran esforç. Els premis s'organitzaven en categories segons el curs de 1r a 4t d'ESO o BATXILLERAT i la llengua (en català o castellà)
De català dels cursos 1r i 2n d'ESO van ser:
1r premi: Àlex Garcia, amb el poema: “Calonge” (1r B) 2n premi: Mia Sanmartí, amb el poema: “Un poble salvat per cavaller ben plantat” (1r B) 3r premi: Laia Pallí, amb el poema: “La llegenda de sant Jordi” (2n B)
De castellà de 1r i 2n d'ESO van ser: 1r premi: Maiol Espuña, amb el poema: “Amor en el tiempo” (2n C)
2n premi: Agostina Sola, amb el poema; “ El amor duele si no te corresponde” (1r B)
3r premi: Aina Oriol, amb el poema: “Anónimo de un desconocido” (1r B)
De castellà de 3r i 4t d'ESO van ser: 1r premi: Ivette Idelfonso, amb el poema: “Quiero” (3r B) 2n premi: Khadija Dahman, amb el poema: “ La amistad” (4t C)
De castellà de Batxillerat van ser: 1r premi: Jordi Gafas, amb el poema: ''Suave voz'' (2n BAT)
2n premi: Zaira Melero, amb el poema: ''Sant Jordi i la Gastroenteritis'' (1r BAT)
La institució de Calonge ''Colonico'' va organitzar un concurs de poesia en català i com a premi va donar un lot de llibres. Tots els premiats dels 1rs i 2ns premis, tant en català com en castellà, van rebre un MP3 i una rosa. Aquest any ha estat el primer en què es donen premis, també és el primer en què va haver-hi diferents categories per als participants.

Ivette Idelfonso, Laura Cama & Jessica Orozco

Comentaris