És atractiva una persona foradada?


A l'institut Puig Cargol, cada dia en arribar et trobes a més gent foradada.
Trobo que la moda de portar piercings (segons a quins llocs) és una cosa antiestètica i antihigiènica.
Cada dia la gent està més obsessionada en fer-se un i un cop se'l fan, esperen el pròxim.
A la meva classe, de cinc alumnes, quatre han patit les conseqüències. L'Aleix, s'en va fer un a la cella i el seu cos no va reaccionar bé i per això com a conseqüències s'ha d'operar perquè li va sortir un quist. La Marta, s'en va fer un al nas i pateix mal de caps i dolors al nas. L'Anna, ha de menjar papilles perquè no pot ingerir els aliments correctament, ja que el seu piercing a la llengua ho impedeix. Realment, és una cosa estètica agradable i una cosa saludable? O un risc a patir les conseqüències d'una cosa antinatural?

Javi Rodríguez

Punxadeta, i fet!

Ens hem fixat que molts alumnes de l'institut porten piercings per tot arreu.

Nosaltres estem a favor dels piercings perquè són uns bons complements i fan maco. Es poden posar de totes mides, de tots colors i on vulguis, tothom deixa anar la seva imaginació per la seva arracada. Els llocs més coneguts són el llavi, el nas, a la llengua, a l'orella, al melic, a la cella..

A molts no els agrada perquè diuen que no són higiènics o que és una bestiesa foradar-se el cos. Nosaltres no ho creiem, si es cuida i no se n'abusa poden arribar a quedar millor que no pas no tenir-ne cap. L'únic defecte que creiem que hi ha es que després et queda una petita cicatriu i no sol anar-se'n molt.

Ana Marzo i Cèlia Fornaguera

Comentaris