Les meravelles de Sant Jordi!!!

Per celebrar el dia de Sant Jordi a l'institut Puig Cargol els alumnes de 2n A , 3r C , tot 4t juntament amb la Mònica Marull, la professora de VIP, van crear una decoració per aquest dia.
Les lletres, les van fer els alumnes de 2n A, que es poden veure a les escales del segon pis enganxades a la paret. Cada alumne va elegir dues o tres lletres amb una tipografia diferent i després feien el disseny de com decorar-les. Els material i tècniques que feien servir varen ser: cartró ondulat, temperes, llapis de color, ceres i retoladors. Van aprofitar el tema del color i les textures per fer tot aquest treball.

Els vitralls de Sant Jordi, els van fer els de 2n A i 4t A. Els materials varen ser pintures i un paper transparent. Cada alumne feia una part dels vitralls: dibuixar i els altres les van pintar.
Les làmines, les van fer els alumnes de 3r C, i estan exposades a l'entrada. El material que van utilitzar va ser: llapis, retoladors, aquarel·la.

Per últim, els alumnes que feien optativa de VIP 4t B i 4t C van presentar propostes per al disseny de la portada de la mostra literària per al dia de Sant Jordi i el guanyador va ser Mimoun El Bassi.

Tots els alumnes que han participat el dia de Sant Jordi han deixat l'institut amb molt de color.

RAÚL ALMENDARIZ & MARC MIQUEL

Aquí veiem la professora de VIP:
Mònica Marull


Comentaris