Rum, rum direcció a Barcelona


El passat 6 d'abril els alumnes de 3r d'ESO vam anar direcció a Terrassa les 8:30 del matí. Els professors acompanyants van ser la Mariona Bohigas, la Mònica Marull, la Montse Fauria i la Lluïsa Ros.
Aquesta sortida va ser possible gràcies al departament de tecnologia i ViP ( visual i plàstica ). Vam arribar a Terrassa a les 11:00, al Museu de Ciència i Tecnologia. L'edifici que acull el museu va ser construït entre 1907 i 1908 i es obra de Lluís Muncunill. Allà, ens van ensenyar que gràcies a la circulació de l'aigua també es produïa electricitat.
Més tard, ens vam desplaçar al centre de Barcelona i vam dinar amb un temps d'una hora i mitja. Després vam anar al Museu Picassó en dos grups separats. vam veure unes diapositives relacionades amb el que es pintava i els diferents estils.
Pablo Picassó va néixer a Màlaga, el 25 d'octubre de 1881 i va morir a França 8 d'abril de 1973. El museu té més de 3.800 obres, Picasso va desenvolupar el cubisme a partir de 1908 un dels primers quadre és l'Ofrena.
Ens van ensenyar un parells de quadres i ens els van analitzar i explicar. També ens van donar un dossier on havíem que pintar de diferents maneres; amb la mà esquerre, sense aixecar el llapis del paper i sense mirar el paper, etc.
I després d'un llarg dia en què vam aprendre molt, vam arribar a les 7:30 a Calonge.
PAU FONALLERES & YASMIN STOLL


Comentaris