Padrins de lectura


A continuació us oferim el resum de l'experiència viscuda pels alumnes de 2n A amb alguns nens i nenes del CEIP La Mercè. Allà van representar una petita peça teatral La rateta que escombrava l'escaleta i van ser padrins de lectura d'alguns nens de P5, concretament la classe de “Els lleons”. Els van acompanyar l'Elsa Anton, la Mònica Marull i en Toni Cañadas.

La meva experiència ha sigut molt positiva amb una nena que es deia Idoia. La Idoia té 6 anys i és una mica vergonyosa. La seva professora, la Lluïsa ens va donar un llibre i vam començar a llegir. La Idoia llegia molt bé. Quan vàrem acabar de llegir el primer llibre, la professora ens en va donar un altre. Quan el vàrem acabar, vàrem fer un dibuix sobre el conte. Va dibuixar molt bé.

La Idoia és una nena molt maca i bona nena. Llavors ens vam acomiadar i em va donar un dibuix molt bonic. Espero tornar-hi un altre divendres i tornar-la a veure.

ERICKA ROMERO

Primer vam anar a La Mercè caminant i vam entrar per la porta com tothom. Ens vam posar a la fila per entrar a la classe i ens vam presentar i ells es van presentar.

Després vam partir grups, uns van anar a la sala polivalent i els altres, a la classe. Els van fer llegir un conte. El que vaig apadrinar es diu Matais i ha llegit dos llibres. Després ha fet un dibuix d'un castell, una serp i un cargol.

Després ens vam acomiadar i vam tornar cap a l'institut.

SAMAD SAIDI

Me he sentido muy a gusto con el niño que me ha tocado. Es muy simpático y cariñoso. Antes de irme me ha dado un abrazo y me ha encantado.

Hemos estado leyendo un buen rato y cuando hemos terminado de leer me ha hecho un dibujo, que voy a colgar en la nevera de la cocina de mi casa.

Si volvemos el viernes que viene, quiero volver a estar con él: es encantador.

KIMBERLY FERNÁNDEZ




Comentaris