Un sopar per recordar



El divendres 28 de maig es va realitzar el sopar de comiat als alumnes de segon de batxillerat. Van anar-hi onze professors, i quasi tots els alumnes del seu curs.
Dos dies abans els van entregar les notes: alguns n'estan satisfets , i d'altres, no gaire. Això sí, tots anaven vestits per a l'ocasió.
El sopar es va iniciar a les deu de la nit, al restaurant el Llevant, a Platja d'Aro.
Una vegada que tot el sopar havia passat, van venir les emocions, els regals, i moltes sorpreses per a tots.
En primer lloc, va venir la sorpresa més esperada. Com ja sabeu la Montse Carré és la tutora de segon de batxillerat i entre tots els seus alumnes li van regalar una postal amb totes les firmes per donar-li gràcies pel seu comportament com a persona. Però els regals per a ella no es van quedar aquí, sino que, a més, li van regalar un penjoll i un braçalet (confeccionats per la germana d'una alumna).
Tot seguit, per recordar en Xavi Roca, que per circumstàncies no va poder-hi anar, es va llegir un text que havia escrit ell, que es pot consultar al nostre bloc.(httpp://www.elrastredelcargol.blogspot.com). Com ja sabeu els comiats sempre son d'allò més emocionant. Alguns dels alumnes, van plorar, emocionar, riure i molts altres verbs .
Però no només hi havia regals per a professors, els alumnes no se'n van escapar. També tenien uns obsequis. Eren unes bandes daurades, amb una inscripció de Miss i Mister i l'orla de record ( la podeu veure a la contraportada de la revista).
En acabat, alumnes i professors van anar-ho a celebrar a altres llocs de Platja d'Aro.
Va ser una nit molt bonica i especial
NEKANE PALOMO & JUDIT MORGAL

Comentaris