Demanda de personal per a la piscina mancomunada


BERTA MARÍN

La piscina mancomunada de Palamós, Calonge i Vall-llobrega avança cada cop més i està arribant el final del termini que està previst que sigui a finals d’any. Per aquest motiu s’està preparant la selecció del personal. Per l’any que ve es preveu que el personal entri en servei.

La piscina està situada a la zona de Balitrà Est, dins del terme municipal de Calonge i a tocar de Palamós. Està ubicada a prop de l’Estadi de Futbol i el passeig de Palamós.

Seleccionaran el personal a partir d’uns perfils determinats: coordinador tècnic, tècnics aquàtics, tècnics en activitats dirigides, entrenadors personal, recepcionistes i comercial. L’edat aproximada és d’entre 25 i 40 anys.

La selecció del coordinador tècnic es farà el 10 de novembre i la resta de personal es farà a partir de l’1 de desembre.

Les persones que estiguin interessades en participar en el procés de selecció de personal s’hauran d’adreçar a l’empresa Esport i Salut Gavarres, i poden fer-ho a través del mail: gavarres@mesgavarres.com