Torna el projecte “Apropa’t”

LAURA FERNÀNDEZ I JOSEP RODRÍGUEZ 
A la sala polivalent els alumnes de 4t i els de 1r, tots plegats


El passat dia 4 de novembre, durant dues hores, a la sala polivalent, la professora Dolors Guasch i la directora del centre, Elsa Antón, van organitzar una de les activitats del projecte “Apropa’t” per als alumnes de 1r d’ESO i per als alumnes de 4t d’ESO. 

Els objectius d’aquest projecte són: oferir una bona acollida als alumnes de 1r d’ESO (s’estimen), potenciar l’autonomia i responsabilitat dels alumnes (creixen), oferir models positius de relació als alumnes de 1r d’ESO (tenen clar què esperen d’ells), potenciar la convivència i la cohesió social (es troben bé al centre), vivenciar que alumnat i professorat tenim objectius comuns (col·laboreu, participeu, se senten útils i necessaris), donar l’oportunitat als alumnes de 4t d’ESO de col·laborar en la bona marxa del centre (confien en ells, els necessiten, els escolten). 

En aquesta activitat vam veure que els alumnes de 4t van omplir uns papers amb el seu nom i diferents consells adreçats per a cada alumne de 1r. 

Els consells eren sobre com comportar-se al institut, què s’ha de fer i què no s’ha de fer al centre... 

La professora Dolors Guasch anava dient uns números iguals que tenien tant els alumnes de 1r com els alumnes 4t als seus papers. Quan sortien a l’escenari l’alumne Àlex Blaya, feia una foto als dos o tres alumnes junts. 

Les altres activitats del projecte “Apropa’t” es faran al Nadal, quan s’enviaran postals entre ells, i a final de curs faran una trobada.
A l'escenari un alumne de 1r amb un de 4t

Full que donaven els alumnes 
de 1r als de 4t