Guardar! Diners! Banc!

Els alumnes de l’institut juguen al Password 

JOSEP RODRÍGUEZ i PAU BERTRAN

Un dels tallers de Nadal que els alumnes podien fer era el de Password. El taller es va dur a terme a la classe de 3r C l’últim dia abans de les festes. L’objectiu del taller era divertir els alumnes amb el gran món de les paraules. La majoria dels participants eren de tercer.

El joc es feia en parelles. Un alumne havia de llegir una paraula que estava escrita en un paper I  havia d’aconseguir que l’altrE alumne l'endevinés dient paraules que tenien relació amb aquest mot.

Durant les primeres tres rondes, tots els participants pensàvem que guanyarien els alumnes de tercer, Pau Bertran i Simon Vullinghs;  encara que a la quarta ronda els alumnes de primer, Miquel Muñiz i Rebeca Kuijpers van acabar guanyant. Els vencedors van rebre uns fantàstics bufs de color taronja.

Anècdota del taller:

Durant la cinquena ronda el alumnes Josep Rodríguez i Michel Alcaide la van liar parda. En Michel havia de fer que en Josep digués la paraula banc. Primer perquè l’endevinés va dir carrer i en Josep va dir basura!! A la següent en Michel va dir sentar-se i en Josep va dir vagabund!! Llavors es va acabar el temps i tota la classe va començar a riure.
Una parella jugant amb el marcador de la classificació com a fons

Les professores Marta Serrat i Montse Carré, encarregades del taller

El públic seguia atentament cada torn

Comentaris