Inauguració de la piscina mancomunada

BERTA MARIN 

El dilluns dia 10 de febrer, a les 10:00 del matí, es va inaugurar la piscina mancomunada de Calonge, Palamós i Vall-llobrega, convertint-se en la primera de Catalunya. En les inscripcions, els 1000 primers tindran la matrícula gratuïta, a més ja compta amb més de 600 abonats. El pròxim 6 de març serà la inauguració oficial d’aquesta instal·lació, en un acte que serà presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega. 

El complex esportiu es troba situat a la zona del Balitrà Est, dintre el terme municipal de Calonge, a tocar de Palamós. 

El passat dissabte 8 i diumenge 9 de febrer va tenir lloc la jornada de portes obertes, de 10 a 14:00 del matí, i de les 17:00 a les 20:00, de la tarda on els abonats van tenir la oportunitat de visitar les instal·lacions. L’edifici de la piscina coberta mancomunada, de 4.222 metres quadrats, inclou una piscina de 25 x 12 m i sis carrers, la piscina auxiliar per wellness, saunes, hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació, tres pistes de pàdel, bar i restaurant.

Comentaris