Els delegats i l’equip directiu es troben a la biblioteca

SILVER GÓMEZ

El passat dilluns 17 de març, els delegats dels cursos d’ESO i Batxillerat es van trobar a la biblioteca amb l’equip directiu per aclarir el tema de les vagues.

El tema més tractat a la reunió va ser el protocol que s’ha de seguir quan hi ha convocatòria de vaga. Generalment els van dir que a les vagues, el document de sol·licitud s’ha de presentar 72 hores abans. També els van donar als delegats de cada classe (excepte 1r i 2n d’ESO) l’imprès de sol·licitud que han de fotocopiar en cada ocasió de vaga. A l’imprès hi apareix la següent informació: -motiu de la vaga -firmes dels alumnes que estan d’acord amb la vaga: -el dia de la vaga

L’equip docent va remarcar que les vagues NO S’HAN DE FER PER PERDRE CLASSE, s’han de fer pels motius que justifiquem al paper. Per altra banda ,els van comentar que els alumnes que tinguin dret a fer vaga però no hagin presentat el paper, els comptaria com a falta d’assistència, igualment que els alumnes de 1r i 2n d’ESO que en fessin.

El segon punt que van tractar era si alguna classe tenia algun problema en relació amb l’institut, però cap dels delegats va comentar res.

La reunió va durar aproximadament mitja hora.

Comentaris