Es reuneixen els participants del concurs Protagonista Jove


Ariadna Fuentes Iglesias

El dijous dia 15 de maig de 2014, a l'hora del pati, ens vam reunir totes les persones que havíem llegit els llibres del projecte Protagonista Jove, per comentar-los amb la bibliotecària de l'institut l'Anna Fuentes. 
En general els llibres van agradar molt als lectors, encara que hi van haver alguns de més interessants que d'altres. Com per exemple el llibre “NOEL ET BUSCA” del escriptor Àngel Burgas, que va ser el que va tenir la puntuació més alta per part de tots els participants, perquè era una barreja d'acció i aventura a la vegada. Jo crec que és un llibre molt entretingut i molt ràpid de llegir, perquè hi ha bastants moments en els quals entres dins de la història i és molt emocionant. 

Un altre llibre que va  agradar molt va ser el de “ ULLS NEGRES” del escriptor William Harlan Richter, perquè l'argument era molt interessant, tot i que hi havia parts que no eren gaire creïbles.
El concurs del protagonista jove s'ha fet per aconseguir que el major nombre de alumnes d'edats entre els 13 – 14 anys i els 15 -16 anys, llegeixin més i agafin el gust per la lectura.
Aquesta és la portada d'un dels llibres

Comentaris