Què va passar amb els vídeos de Cortázar?

Josep Rodríguez

Durant la diada de Sant Jordi es van dur a terme diferents activitats. Una de les activitats que més ens va agradar als reporters del bloc, va ser el passi dels vídeos de Cortázar per part dels alumnes de 1r de Batxillerat.
Només es van poder veure dues de les set històries que s’havien de representar. Això va ser per culpa de la mala organització de la diada. Encara que a gairebé tots els alumnes del centre els van agradar les dues que es van representar.
A continuació us mostrem les històries que es van representar i les que s’havien de representar.
El primer vídeo va ser representat per Tamara García, Loubna Baoucli i Laia Torres i tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Perdida y recuperación del pelo”.

El segon vídeo va ser representat per Ismael el Aomoni i Nabil Jadour i tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Aplastamiento de gotas”.

El tercer vídeo que havia de ser representat per Feiza Cherafil i Aina Ribot, tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Acefalia”.

El quart vídeo que havia de ser representat per Agustina Sola i Sílvia Romena, tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Terapias”.

El cinquè vídeo que havia de ser representat per Agustina Sola i Sílvia Romena, tractava sobre la història de Cortázar anomenada “El diario a diario”.

El sisè vídeo que havia de ser representat per Walid Aabqulama i Àlex García, tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Vietato Introdurre Biciclette”

El setè i, últim vídeo que s’havia d’haver representat per Alba Sánchez Fortuny i Fátima Hajjout. Tractava sobre la història de Cortázar anomenada “Tía en dificultades”

La nostra preferida, de les poques que vam poder veure, va ser la primera història anomenada “Pérdida y recuperación del pelo”.

Comentaris