Una altra oportunitat al PQPI


EDILSON GARCIA I ALEX MORENO

Els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) tenen com a finalitat proporcionar-te una formació bàsica i professional que et permet, si no tens L’ESO, incorporar-te al món laboral o accedir als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Poden accedí-dir joves de 16 anys complerts i prioritàriament menors de 21 anys que no obtingut el Graduat ESO, tenen una durada d’un curs escolar.

Quan acabes pots incorporar-te al món laboral, fer un cicle formatiu de grau mitjà si has fet el mòdul que permet obtenir el graduat en ESO o si has superat una prova d’accés o un curs específic d’accés, fer la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà, o bé realitzar el curs específic d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Avui divendres 30 de maig hi ha una xerrada sobre els PQPI que es fan a Palamós i a Palafrugell per a les famílies i els alumnes del centre. Es realitza a les 12:45 a la sala polivalent, i el proper dimecres 3 de juny és farà una altre xerrada sobre la inserció laboral per part de membres del SOC (Servei d'Ocuparció de Catalunya)

Comentaris