Acte final de 2n Batxillerat

Detall de la decoració de l'escenari


Un dels moments del lliurament de les orles i els barrets



NATHALY GOMES I ARIADNA FUENTES
El divendres 30 de maig a les 8 del vespre es va celebrar l’acte final de Batxillerat a la sala polivalent de l’institut, que va ser decorada pels mateixos alumnes. Era l'acte de final d’etapa.
A la celebració, hi van assistir les famílies dels estudiants, la directora del centre Elsa Anton també com a representació de l’Ajuntament va assistir-hi l’alcalde Jordi Soler i el representant de l’AMPA, Josep Abellí.
La presentació la van fer dues alumnes de 2n Batxillerat que van ser  l’Abril Burrueco i Gemma Nogué. 
Va haver-hi parlaments de les diferents autoritats i com a representant  dels alumnes van sentir les paraules de l'Anna Calero i  per part dels professors, la Montse Carré.
En la celebració hi va haver un vídeo de 15 minuts repassant la seva infantesa fins a 2n Batxillerat actuació musical amb tots els alumnes i van fer un lliurament de l’orla de la promoció 2012-14.
A continuació els van donar l’orla i un barret que els van entregar els tutors que eren de  2n A l'Eva Rocas i l'Ester Dorca i de 2nB Francesc Fernàndez.
Al final seguint el ritme de la música, els alumnes van baixar ben contents de l'escenari. Llavors, tots els assistents van anara al menjador a fer un tastet del pica- pica patrocinat per l’AMPA.
Per finalitzar la celebració, els alumnes de 2n Batxillerat i els professors van anar a sopar a Platja d’Aro. En el sopar els professors van donar bandes de miss i mister als alumnes, entre els que hi havia, per exemple Mister Party, Mister Esforç i Mister Recerca...
Va ser una vetllada molt emocionant i especial per a tothom.



Foto de grup: tots els alumnes amb l'orla i els barrets


Comentaris