I edició del Concurs de Talents!!

RAUL RODRÍGUEZ I LORENA VILLARROYA

El passat 23 de desembre vam gaudir de la I edició del Concurs de Talents del nostre institut. Va haver-hi dos torns. En el primer van assistir des de 3r fins a 2n bat i en el segon els alumnes de 1r i 2n d'ESO.
Com tot a concurs hi havia un jurat i un presentador, en el nostre ens presentava l'Albert Fort, i de jurat ens valorava membres del professorat: l'Anna Fuentes, en Jaume Mas, la Chus Valdés; i també per dos alumnes de batxillerat: l'Alba Shanchez-Fortuny i l'Aleix Achamlal. Cada membre del jurat donava 3 punts a la millor actuació, 2 punts a la segona i 1 a la tercera.
Hi havien 12 grups participants, el primer grup estava format per la Maria Matés (2n bat B), la Mariona Cots (2n bat A) i la Mia Sanmartí (2n bat A) que van cantar una cançó en el primer torn diferent a la del segon. En el segon grup participaven la Lorena Villarroya (3r C) i l'Ashley León (3r C) que van cantar “Radioctive”. En el tercer, en Raul Rodríguez (3r C), en David Perez (2n C), la Paula Hernández (4t C) i la Carla Masferrer (4t C) que ens van ballar Hip Hop. En el quart, en Sergi Ponsatí (3r C) i la Marina Oriol (3r C) que van fer un divertida actuació teatral. La cinquena concursant, la Rajae Souiton (1r C) ens va cantar “M'agrada el nadal”. En Marc Mercader (4t B) era el sisè concursant i ens va tocar la guitarra elèctrica. En el setè grup, l'Àlex Blaya (4t A) com a cantant i en David Fernández (1r bat B) tocant la guitarra només van actuar en el primer torn. El vuitè concursant l'Adrià Arbat (1r bat A) ens va ensenyar com completava un cub de RUBIK en, mes o menys, un minut. En el novè grup, la Zoe Busser (4t B) i la Marina Peniza (3r C) van ballar rítmica. En el desè, va actuar l'Edgar Gómez (1r B) tocant la guitarra, l'Alba Fajardo (1r C) com a cantant i la Georgiana Afetelor (1r C) tocant el teclat, ens van interpretar la cançó “All of me”. L'onzena concursant, l'Ashley León, (3r C) va cantar “When you were my man”. I per últim, en Juan de la Borbolla (3r A), que només va actuar en el segon torn, va explicar uns quants acudits.
Els guanyadors els van decidir durant l'entrega de notes i ho vam saber a l'hora de sortir, van ser:
- 1r : Grup Hip Hop
- 2n: Grup Teatre,
- 3r: va ser un premi compartir per la Rajae i l'Ashley León i la Lorena Villarroya.
Els premis no s'ha donat fins passades les festes de nadal, i són: per els que ha quedat en primer lloc, un val per anar al cinema i la samarreta de l'institut, per el Grup Teatre una val per anar al cinema, i el premi compartir també era un val per anar al cinema per cadascuna.

Per acabar, comentarem algunes anècdotes divertides que vam poder gaudir totes les persones presents; en el segon torn, van pujar al escenari alguns professors obligats pels alumnes i l'Albert, i van ballar “Menea tu chapa” seguint els passos de la Chus. Molts alumnes vam enregistrar aquell divertit espectacle, vam riure molt tots; altres professors van marxar sense que ningú se n'adonés. Quan es feien les pauses entre actuació i actuació, en Jaume Mas, el nostre Dj, i l'Albert, mentre preparaven les coses per la següent exhibició, ballaven i feien una mica el ximple.
S'ha de dir tot: els alumnes van tenir bastant valor per fer les intervencions davant de tots nosaltres, i tenien molt nervis, tot i així ho van fer molt bé i fins i tot alguns ens van deixar bocabadats.



Aquest és el val per a una entrada pel cinema

Comentaris