Anècdotes de l'esquiada


ESTEL GARCIA I MERON BALDÓ

A l'esquiada ens van dividir en 5 grups per nivells: els tres primers grups de debutants, el grup quatre és el que ja sabia esquiar bé, i el grup cinc que ja sabia esquiar perfectament.
Al grup dos de debutants els va passar de tot. Una alumna estava lesionada i un altre alumne queia, li costava molt, per tant el monitor va decidir posar-los davant de tot el grup, per vigilar-los. Però tot el grup havia d'anar molt lent, ja que l'alumne queia tota l'estona i el monitor havia d'anar al seu rescat. Van trigar en fer la pista 1,5h.
El segon dia de l'esquiada, el grup dos havien d'anar anar a unes pistes per debutants, però estaven tancades. Per això van haver d'agafar un telecadira, però a un nen li va caure un esquí, per tant el monitor va haver d'anar-lo a buscar. Mentrestant els alumnes havien de baixar una pista, però van tenir una discussió de grup, i al final van anar per una pista que el monitor els hi havia prohibit. El monitor quan se'n va adonar els va renyar molt.
Després el mateix grup van anar a fer relleus, que era un circuit de cons que havien d'esquivar, fent una cursa de dos. Una de les alumnes va estar a punt de caure, i l'altra es va burlar d'ella. El karma va actuar fent que l'alumna que s'havia burlat tingués una caiguda espectacular. El casc li va sortir del cap, els pals van sortir disparats deu metres i va quedar coberta de neu; almenys va aprendre a no burlar-se dels seus companys.
L'últim dia de l'esquiada el grup quatre va baixar una pista que tenia un petit salt; tots van fer-lo sense gaires complicacions. Però en fer-lo a una de les alumnes se li van clavar els esquís a la neu i va sortir disparada, la pobra es va fer mal però la caiguda va ser molt còmica.
Malgrat tot va ser una fantàstica esquiada.




Els debutants baixant pistes a la nit.

Comentaris

  1. Una entrada al blog fantàstica! Però noies! Us heu endescuidat que parlar les fantàstiques caigudes del profe de FQ! El grup 3 va riure moltíssim! :P

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir