Vaga d’estudiants


ESTHER VILLAÉCIJA I TÀNIA ALMENDROS

Us informem que el dia 25 i 26 de febrer hi ha vaga general d’estudiants en contra de la privatització de les universitats públiques i del decret 3+2.
El 6 de febrer el sindicat d’estudiants va celebrar una assemblea per convocar la manifestació en contra del decret 3+2 que va imposar el govern central, que implicà eliminació de carreres, devaluació del títol de grau, costos inassolibles per a la majoria i acomiadaments massius del professorat.
És farà 3 anys de grau i 2 de màster. La matrícula valdrà tres cops més de l’habitual. Es pot interpretar que volen fer és que només les famílies adinerades puguin tindre més prestigi. Llavors només els que poden pagar-se una carrera tindran treball amb més beneficis.
La manifestació és farà el dijous a Girona a les 12:00h, a la Plaça St. Domènec (Rectorat UdG Barri Vell), i a Barcelona també a les 12:00h, a la Plaça Universitat.

Al nostre centre només es farà vaga el dia 26 de febrer. Cal recordar que aquest dret només està recollit pels alumnes a partir de 3r d’ESO, per tant, els alumnes de 1r I 2n d’ESO han d’assistir a classe. Les famílies dels alumnes que s’acullin a la vaga, hauran de justificar l’absència del seu fill/a al centre amb 72h hores d’antelació.



Comentaris