Els jocs de l’institut

JOSE A. MAGAÑAS
Us presentarem tots els jocs que juguem els alumnes de l’institut. Amb les dades, l’estratègia del joc i tota la informació que us podem explicar de cada joc. Clash of Clans (CoC)

Aquí tenim un joc multijugador en el qual l’usuari ha de construir una comunitat, entrenar les tropes i atacar a altres jugadors per aconseguir or i elixir, el qual utilitzarà per protegir-se d’altres atacs i entrenar i millorar les seves tropes. També tenim el mode individual on l’objectiu és atacar a comunitats de follets.

Per protegir-nos dels atacs a la nostra comunitat, podem construir diferents edificis: canyons, torres de mags, torres d’arqueres, morters, ballestes, bombes i conjunt d’explosius, trampes amb moll, torres tesla, coets de defensa, torres infernals i murs.

Per atacar podem fer servir diferents tropes segons al nivell que tinguem les casernes:

1r nivell: bàrbars, arqueres i follets.

2n nivell: gegants, trencamurs, globus i mags.

3r nivell: sanadora, dracs i P.E.K.K.A.S.

Elixir oscur: esbirros, montaporcs, valquirias, gòlems, bruixes i’’sabuesos de lava’’.

Herois: rei bàrbar i reina arquera.

Les tropes les agafem dels cuartels, i per atacar també podem fer servir unes pocions, les quals les traiem del calder de pocions, que millorant-lo fins al nivell màxim podem escollir fins a cinc pocions. També tenim el laboratori que serveix per millorar les tropes al nivell màxim i així poder atacar millor i amb més seguretat.
                                           Aquests són alguns dels personatges del joc.

Comentaris