L’esperada pel·lícula, 50 ombres d'en Grey


DUES NOIES DE 14 ANYS



Fitxa tècnica.
Direcció: Sam Taylor-Wood
Producció: Michael De Luca1
Dana Brunetti

Guió: Kelly Marcel
Patrick Marber
Mark Bomback

Basada en Cinquanta ombres d'en Grey d'E. L. James
Música: Danny Elfman
Fotografia: Seamus McGarvey
Protagonistes: Jamie Dornan Dakota Johnson

Anastasia Steele és una jove i innocent estudiant de Literatura. Com a favor a la seva millor amiga, es veurà immersa en una feina de periodista que no li agrada massa. L’encàrrec consisteix a entrevistar un dels més prometedors i rics empresaris del moment: Christian Grey. Admirada pel seu carisma, l’Anastasia caurà abatuda als peus del galant sense cap opció de resistir-se. Però, quan comencen a intimar, s’adonarà que les costums sexuals de la seva parella de llit no resulten gens convencionals. Davant seu s’obre un món completament nou de possibilitats, i des de el moment en que posa un peu dins de l’estil de vida de l’empresari Grey, la jove no tindràs escapatòria davant del joc de seducció, poder i submissió i desig irrefrenable, que apareix davant d’ella. Una història sobre els límits, la confiança i l’erotisme, banyat per la innocència femenina de l’Anastasia i la masculinitat d'en Grey, una de les parelles literàries més famoses del moment.

"50 ombres d'en Grey" és una pel·lícula inspirada en el best-seller d'E.L James.

Opinió personal:
Nosaltres som dues noies de 14 anys per tant la pel·lícula ens ha fet molta gràcia, però no podem opinar gaire sobre aquest tema ja que tenim escassa experiència.
Personalment crec que la pel·lícula és dolenta: no té un bon argument, vol fer veure que hi ha una història d'amor, quan no hi és (una de les noies).

Opinió dels protagonistes:
Dakota Johnson comenta que no se sentia incòmoda per la seva nuesa, a causa del respecte i confiança amb Jamie Dornan.

Filmar l'escena de l’habitació vermella va ser dur però alhora divertit, van haver de fer les escenes divertides perquè estaven molt centrats en el que havien de fer. Comenten els protagonistes en una de les moltes entrevistes.

Comentaris