Qui domina la ment ho domina tot. "Ments poderoses"


ESTEL GARCÍA

Títol: Ments poderoses ‘The Darkest Minds’
Autor/a: Alexandra Bracken
Editorial: Molino
Núm. de pàgines: 476
Col·lecció: Ments poderoses, trilogia.
Any de publicació: 2013.

Gènere: Distòpia, ciència ficció, romanç i acció.

(Distòpia:
És una utopia negativa on la realitat transcorre en termes oposats als d'una societat ideal, és a dir, vers un societat opressiva, totalitària o indesitjable.)

Alexandra Bracken nascuda el 27 de febrer de 1987 a Phoenix, estatunidencs. Escriptora americana, es coneguda pels seus llibres dedicats a un públic de joves adults. La seva obra més coneguda és Ments poderoses, primera part d’una trilogia.

Sinopsis:
Quan la Ruby desperta del seu dècim complanys, alguna cosa a canviat en ella. Algo ho suficient alarmant com perquè els seus pares la tanquin al garatge i truquin immediatament a la policia buscant ajuda. Ha passat. Un fenomen inexplicable li ha arrancat la vida que sempre havia conegut, i l’ha tancat a Thurmond, l’esgarrifós camp de rehabilitació del govern on es destinen als supervivents. Ruby no ha descobert la misteriosa malaltia que ha aniquilat a la majoria de nens d’Estats Units, però ella i els altres presoners s’han convertit en alguna cosa molt pitjor: han desenvolupat poderoses habilitats mentals que no poden controlar.

Després de passar casi sis anys tancada, Ruby s’ha convertit en una de les més perilloses. Quan la veritat surt a la llum i Ruby aconsegueix escapar del camp amb vida, es troba desesperada per trobar l’únic refugi segur que hi ha per nois com ella, East River. Per aconseguir-ho s’uneix a un petit grup d’errants amb ments poderoses: Zu, Chubs, y Liam en una fugida sense treva cap a un lloc que tots els supervivents idealitzen…

Opinió personal:
Al principi és tot confús, el lector no sap el que està passant, però ho va descobrint a poc a poc. És una novel·la emocionant, molt fàcil de llegir, ja que té una història que captiva.
 
 

Comentaris