Restauració gratuïta

ANASS ARRAHMOUNI

L'institut Puig Cargol fa un esforç considerable per tal de potenciar les noves tecnologies, ja que considerem que és un tema important de futur i forma part del projecte educatiu de centre.
Des del centre, amb la intenció de tenir els ordinadors personals dels alumnes amb bones condicions i amb programari actualitzat, es dóna la possibilitat d'actualitzar els Netbooks de la Linkat 4 actual (basada en la distribució Suse de Linux), a la nova Linkat basada en la distribució d'Ubuntu 14.04. Aquesta actualització és important per tal d'assegurar el poder treballar correctament les assignatures de 4t d'ESO i, també, unificar el funcionament informàtic a totes les aules.
Gràcies a la col·laboració dels professors d'informàtica (Xavier Saguer i en Josep Almar), oferim l'opció d'actualització del programari als alumnes de 3r d'ESO de forma gratuïta. En el cas que no s'utilitzi aquesta opció, us podeu adreçar a un servei tècnic extern per tal que la realitzi i assumir-ne el cost.


Comentaris

  1. És un bon article, ja que es fa ressò de la problemàtica que hi ha avui en el nostre centre en la utilització generalitzada de la utilització de les TIC.

    ResponElimina
  2. És un bon article, ja que és molt important actualitzar el linkat ens els ordinadors ja que a l'assignatura d'informàtica es fan servir molts programes que ja venen per defecte al linkat.

    ResponElimina
  3. És important mantenir en bon estat els ordinadors, ja que els necessitareu en qualsevol àmbit en els cursos vinents. Ja sigui en assignatures del científic, social, humanístic o tecnològic.

    ResponElimina
  4. És important mantenir els ordinadors en bon estat ja que els necessitareu per als cursos vinents. Ja sigui en l'àmbit social, tecnològic, humanístic o científic.

    ResponElimina
  5. Trobo molt bé aquest article ja que és molt important tenir l'actualització ja que els alumnes de 4t d'ESO hem hagut d'utilitzar moltes aplicacions de Linux que requeria aquesta actualització.

    ResponElimina
  6. Em sembla molt bo aquest article ja que parla sobre els ordinadors i aquest pren un paper molt important en la nostra educació.

    ResponElimina
  7. Trobo que és un bon article, ja que els alumnes de 4t ESO fem un bon ús dels ordinadors, el programari Ubuntu una nova actualització de Linkat, va molt bé, hi ha tot tipus d'eines que es troben en una pantalleta que posa aplicacions, i allà hi ha programes molt útils. Per exemple, a informàtica de programació fem servir el GIMP per retoc de fotos, el Kdenlive per fer vídeos amb so i fotos, el Audacity per gravar veu... està perfectament distribuit. I si tenim algun problema amb les ordinadors, per sort, disposem de l'ajuda dels professors d'informàtica. És important tindre ordinador a 4t ESO! Per tant feu un bon ús d'ells i no els trenqueu! MIryam Angosto

    ResponElimina
  8. Marta Estragués Navarro9 de març del 2015, a les 20:18

    És un article molt bo i interessant. Trobo que cursar 4t d'ESO sense la actualització et limita bastant ja que en moltes assignatures fem ús de l'ordinador i les aplicacions que venen amb el Linkat per defecte funcionen correctament i són molt útils. No tenir l'actualització faria que ens retrasesim i no poguéssim seguir bé les classes d'informàtica.

    ResponElimina
  9. Estar al corriente de actualizaciones en lo que al portátil se refiere es imprescindible para el curso de 4º de ESO, ya que esta herramienta se usa en todas las asignaturas por los menos una vez por trimestre, ya sea para consultar apuntes de vez en cuando o para otras muchas asignaturas de uso diario, donde se les da el uso de hacer y colgar prácticas en el Moodle y demás aplicaciones. Es imprescindible tener el ordenador portátil actualizado...

    ResponElimina
  10. Està molt bé que es faci ressò d'aquest tema i d'aquest servei que ofereix l'institut ja que un cop a 4t d'ESO es necessita el netbook en bones condicions ja que certes assignatures requereixen l'ús de l'ordinador personal i hem de tenir-lo en bones condicions.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir