Acte de Sant Jordi



MIRIAM ROMERO, ASHLEY LEÓN I MIRIAM RODRÍGUEZ

El dia 23 d'abril, com cada any, es va fer un acte per celebrar la diada de Sant Jordi.
Per començar els alumnes de 2n A van tocar unes cançons anomenades "O Caneco'' i ''Wimoweh''. Després es van projectar les animacions de 4t ESO : ''Chilling in the park'',''El fugitiu'',''El último asalto'', ''La meva pel·lícula'', ''Un nou dia tan estrany'', ''La rutina de cada dia'' i ''JK Western Times'' obres amateurs dignes de molta admiració.
Fet això van començar els Premis literaris: 1a categoria de vers, lectura de 1r i 2n i els alumnes de 2n B i D van tocar dos cançons ''Hey Jude'' i ''Pirates del Carib''.
Després de l'actuació es van projectar en la pantalla uns curtmetratges de cinema mut del Museu del Cinema de Girona del curs 2013-14.
Més tard es van dur a terme els premis literaris de la primera categoria de prosa. A les 11 els alumnes van tocar «Yellow submarine» de The Beatles.
A continuació van poder gaudir de les 18 fotografies d'altres companys que van participar al concurs fotogràfic que es va dur a terme per la xarxa social Instagram, i a continuació es van donar els 4 premis a les millors fotos. Les fotos eren del mateix tema que els textos del concurs literari, «El món al revés» i «Tot comença en un mateix».
Els alumnes de 2n B i D van interpretar «When I'm gone» com a acte final.
Tot va estar presentat per en Miquel Muñiz i la Diana Darriba.
Va ser una gran jornada de Sant Jordi, perquè si Sant Jordi no existís hauríem d'inventar-lo!


 Aquí veiem una pila de folis

 Aquí veiem professores lliurant premis als alumnes

 Aquí viem els alumnes de segon tocant "when I'm gone"

Comentaris