Laura Molina participa en 'Bojos per la Ciència'

LAILA BOUHMARA, CRISTINA MOYA
'Bojos per la Ciència' és un programa creat  l'any 2013, adreçat als estudiants de batxillerat amb aptituds i interès per les ciències.
S’adreça als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències. Les sessions es duen a terme els dissabtes, en els quals es tracten diferents temes científics actuals.
Amb aquesta iniciativa, els estudiants tenen l'oportunitat d'aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en el diferents camps científics proposats: química, bioquímica, biomedicina, noves tecnologies, arqueologia, economia, etc. Treballen en el propi centre, juntament amb investigadors, per experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, fet que els permet guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d'avantguarda, així com posicionar-se per a una possible carrera professional dins la branca científica que hagin escollit.
Un alumne de 1r de Bat la Laura Molina ha participat en el concurs (amb 24 alumnes més) de "Bojos Per La ciència" ho fa a la Universitat de la Salle (Ramon Llull) I les següents activitats que fa són:
- Un programa sobre la tecnologia
- Programa UEC
- Programa de APPS (per IPhone)
Els anteriors programes ja els ha acabat, de moment continuen amb robòtica, i els programes prevists per més endavant són :
-Videojoc
-Ciberseguretat

Van realitzar inscripcions al setembre, la presentació el 9 de gener, i van començar amb el projecte el 24 de gener, fins la última semana de novembre.
En els següents enllaços es pot trobar més informació i fotografies:


http://events.salleurl.edu/bojos-tecnologia/

Foto dels participants, podem veure la Laura que és la segona de la fila de baix començant per l'esquerra.

Comentaris