La festa de 2n de Batxillerat


El passat dia 22 de maig, els alumnes de 2n de Batxillerat van organitzar un acte per celebrar el final d'etapa, ja que aquest és el seu últim any i el curs s’està acabant. Les famílies dels alumnes i els professors hi estaven convidats
Tot va començar a la 8 del vespre a la sala polivalent, tothom anava vestit de gala i alguns alumnes i professors van pujar a l'escenari per dir unes emotives paraules.
La primera va ser l'Elsa Anton, la directora, que també estava especialment emocionada perquè la seva filla també acabava l'etapa.
A en Josep Abellí se'l va convidar a pujar a l'escenari, per donar-li un homenatge pels seus anys com a representant de l'AMPA. Tot seguit, la Pilar Juanola (professora d’art de Batxillerat) va pujar a l’escenari a acomiadar-se de l’alumnat ja que aquest curs es jubila; van ser unes paraules molt emotives per tothom, més tard la Pilar va obsequiar als alumnes amb un poema de Miquel Martí i Pol.
Per altra banda l’alcalde Jordi Soler també va assistir a l’acte per felicitar als alumnes i encoratjar-los pel seu futur més pròxim. Més tard va tenir lloc un petit refrigeri, subvencionat per l’AMPA; en el qual pares, alumnes i professors xerraven tranquil·lament per comentar tot el seu recorregut per l’ institut al cap dels anys.
Més tard, van anar a la pizzeria la Riera de Platja D'Aro a fer un sopar tots junts per celebrar aquesta diada tan especial. 
Aquí veiem la Pilar Juanola en la seva intervenció
 

Comentaris