Crítica de Futurama


GUILLEM CAMPMAJÓ 


DADES TÈCNIQUES 
Nom: "Futurama"
Any d’estrena: 1999
Director: Matt Groening (Creador), Peter Avanzino i Breet Haaland.
Genera: Animació, Comèdia, Extraterrestres, Robots i Ciència Ficció
País: Estats Units

Aquesta sèrie és d’un noi que treballa de repartidor de pizzes. Un dia va anar a un edifici, on hi havia moltes càpsules; va caure en una d'elles i va quedar congelat fins al 3012. Es va unir a Planet Express que és una empresa que es dedica a portar paquets. Els personatges que hi treballen són: Bender, un robot alcohòlic; Dr ZoidBerg es el doctor del equip i és un home cranc i pobre; Fry és el protagonista i el millor amic d'en Bender i que está enamorat de Lila; ella és la pilot i només té un ull; Zapp Brannigan encara que el coneixen com el professor.

Els creadors de "Futurama" són els mateixos que els de "Els Simpson". Els episodis no són seguits, són capítols on comença una aventura i s'acaba. Per exemple quan Zoidberg va al seu planeta natal per aparellar-se i no ho aconsegueix, però quan la seva raça s'aparella es moren.

La sèrie és una de les meves preferides, però jo prefereixo poques temporades amb més capítols. Tot i que per a mi és una sèrie on diuen molts insults, i jo prefereixo Futurama abans que Els Simpson.

Comentaris