Estrella Cervantes

ZOË CATY BUSSER, 1r BAT
Fa uns dies la Comunitat Científica ha decidit donar-li nom propi a una estrella que la nombraven tan sols amb una lletra escollida a l'atzar de l'alfabet grec:  μ 

Vull compartir aquest fet ja que el nou nom d'aquesta estrella (a la qual li pertany 4 planetes) es pot escollir mitjançant el nostre vot. A més a més, un dels proposats és Cervantes, i els planetes passarien a nombrar-se com els protagonistes de la seva obra més cèlebre Don Quijote de la Mancha
La veritat és que aquesta em semblaria una magnífica elecció, ja que seria una bona manera de difondre la nostra història literaria i a la vegada penso que s'emportaria un nom del tot original .
Per a més informació us deixo aquest link del "Departament d'Astronomia i Meteorologia" d'Espanya, (on explica també com accedir a la web per a votar):

Com més gent s'animi a votar millor, perquè és una bona (i potser única) oportunitat que tenim per decidir el nom d'un element de l'Univers, cosa que la nostra generació no va poder fer amb altres elements com el nostre Sistema Solar, els planetes que ens envolten, o fins i tot el nostre  propi planeta. I si anem més enllà, potser generacions posteriors arribaran a tal lloc, nombrat amb el nom d'un dels autors més reconeguts de la història literària espanyola.  
A més a més és ben fàcil, només cal accedir a la web, trobar el sistema anomenat Cervantes, clicar a VOTE (situat a l'esquerra), i tot seguit només us demanarà que escrigueu un codi per demostrar que no sou cap robot.

Comentaris