Mug cake



DIANA DARRIBA I PAULA GARCÍA

Continuem amb la nostra secció de cuina! Avui us ensenyem a fer un mug cake o el que és el mateix, pastís dins d’una tassa. És una recepta molt ràpida i senzilla de fer, que la podem enllestir en menys de 5 minuts. Us donem 3 receptes diferents que són per a una persona.

Mug cake de xocolata


Dins d’una tassa aboquem dues cullerades (soperes) de sucre, dues de farina i una molt gran de xocolata en pols. Seguidament hi afegim un ou i remenem fins a obtenir una massa homogènia. Després, posem a la massa una cullerada de llet i una d’oli. Si volem, hi podem afegir llàgrimes de xocolata. Per acabar, ho posem dos minuts i mig al microones i un cop ho retirem podem posar-li per sobre una mica de sucre glaç.

Mug cake de vainilla


Dins d’una tassa també, hi aboquem dues cullerades de sucre i dues més de farina. Afegim un ou, una cullerada de llet, una d’oli i essència de vainilla. Ho remenem molt bé i si volem hi podem posar llavors de gogi. Ho posem al microones durant dos minuts i mig i ja ens el podem menjar.

Mug cake de red velvet

Dins d’una tassa hi aboquem dues cullerades de farina i dues de sucre. Hi afegim un ou i una cullerada gran de cacau en pols. Remenem molt bé i hi afegim entre 5 i 10 gotes de red velvet. Ho deixem al microones per dos minuts i mig i ja ho podrem prendre.

Bon profit!!!

Comentaris