Tornem al Pica Lletres!


MARTA PÉREZ I DANI SALGUERO

El pròxim 22 d'octubre de 2015, sis alumnes de 3r d'ESO del Puig Cargol aniran a un concurs anomenat PICA LLETRES. En cada programa participaran tres.

Aquest concurs serà realitzat a Sant. Cristina d'Aro, anirem amb autobús. Els alumnes de revista hi assistiran com a públic.

-1r.El nivell 1: Consisteix en lletrejar paraules d'un màxim de 5 lletres i per cada paraula ben lletrejada donen 10 punts.

-2n.El nivell 2: Cal lletrejar paraules d'un màxim de 8 lletres i per cada paraula ben lletrejada donen 20 punts.

-3r.L'embarbussament: Consisteix en llegir bé un embarbussament, diferents en cada equip. Si la prova es realitza bé sumen 25 punts.

-4a.El nivell 3: Calia lletrejar paraules d'un màxim de 10 lletres i per cada paraula ben lletrejada sumaven 30 punts.

-5a.El barbarisme intrús: El presentador deia 3 paraules i una era el barbarisme. Cada equip tenia un polsador per quan sabien la paraula,serien els primers en resoldre-la. Per cada paraula correcte,sumaven 25 punts.

-6a.El nivell 4: Calia lletrejar paraules d'un màxim de 12 lletres, per cada paraula ben lletrejada donaven 40 punts.

-7a.La definició amagada: Consisteix en que el presentador diu tres paraules i una definició,i tenen que pensar quina paraula concordava amb la definició. Per cada encert donen 25 punts.

-I per última, el nivell 8 : calia lletrejar paraules a partir de 13 lletres,i per cada paraula ben lletrejada donaven 100 punts .

Comentaris