Elecció dels delegats ambientals


MARC GRASSOT MARIN I XAVIER GIRALT SERRALVO

El nostre institut té el certificat d'Escola Verda i això implica que té un permís per desenvolupar un seguit d'accions en l'educació del medi ambient. L'encarregada d'aquesta gestió ambiental en el nostre institut és la Mar Baena.

Un delegat ambiental és un alumne interessat pels temes relacionats amb el medi ambient en general, com el consum energètic, compra responsable, estalvi d'aigua...

Ara el centre està en procés d'elecció, a cada curs hi haurà 8 delegats ambientals, 2 per classe.
Un delegat ambiental és un alumne interessat pels temes relacionats amb el medi ambient en general, com el consum energètic, compra responsable, estalvi d'aigua...
El delegat ambiental hauria d'estar disposat a informar de totes aquelles accions, projectes i notícies promogudes des del comitè ambiental, hauria d'estar disposat a formar part d'aquestes tasques, de manera activa, hauria de tenir ganes de fer aportacions per al comitè ambiental i hauria de desenvolupar la seva sensibilitat ambiental i donar informació de les incidències a l'aula al comitè ambiental. Per tal que aquest proposi solucions.

Els delegats ambientals es reuneixen almenys una vegada al més. En algunes ocasions serà durant el temps del pati i en altres, quan el tema ho requereixi, en horari de classe.

Les avantatges de ser delegat ambiental són:

- Tenir accés de primera mà a informacions i projectes realitzats al nostre institut.
- Poder participar activament en ells.

L'elecció dels delegats ambientals es fa seguint el procediment d'elecció dels delegat de la classe durant una hora de tutoria.

Pròximament publicarem un altre entrada mencionant els noms dels delegats ambientals.


Comentaris