Una paseo para recordar


HELENA GARRIDO I LAURA GIL

Títol original: A walk to remember.
Any: 2002.
Duració: 101 minuts.
Director: Adam Shankman.
País: Estats Units.
Gènere: Drama, Romanç.

Repartiment: Shane West (Landon), Mandy Moore (Jamie), Peter Coyote (Reberendo Hegbert, pare de la Jamie).

Sinopsis: La Jamie era una noia educada i estudiosa, no tenia por a fer saber que la fe era el més important per a ella.

En Landon era un de tants: temperamental, desordenat, que destacava a l'institut pel seu aspecte i caràcter. Als seus amics els divertia burlar-se de tothom quan no eren com ells, i solien criticar a la Jamie per la seva vestimenta i conducta. En Landon i la seva colla manaven a l'escola.

La cosa canvia quan en Landon, s'enamora de l'última persona que s'imaginaria enamorar-se: de la Jamie. Va decidir conquistar-la, tot i que tenia en compte que això faria que la seva colla el deixés de banda, ja que no era de la seva categoria anar amb ella. Els dos comencen a viure una bonica història d'amor fins que la Jamie li diu que té leucèmia. En Landon està molt trist per la notícia, però encara i així li demana que es casin, ja que ha decidit que vol passar tot el temps que li quedi amb ella.

Opinió personal:
Aquesta pel·lícula ens ha agradat molt, perquè ens explica que pots estimar a algú que no sigui del teu entorn i sense importar el que diguin els altres, i si estimes a algú, encara que estigui malalt, hauràs d’estar amb aquella persona sempre.

Li recomanem a tots els adolescents, i a la gent d’altres edats. A les persones que els agradin les pel·lícules d’amor, perquè vegin que han d’estimar a algú per la seva manera de ser i no pel que diguin els altres.

Comentaris